Duyuru Panosu

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme

11:31:04 19/11/2018

GittiGidiyor olarak özel hayatınızın gizliliğine ve kişisel verileriniz korunmasını önem veriyoruz. Bu amaçla, "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

Ülkemizde yeni yasalaşan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (6698 Sayılı Kanun) kapsamında 7 Ekim 2016 tarihinden itibaren bilgilerinizin Gizlilik Politikası kapsamında işlenmesinden sorumlu olan GittiGidiyor Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne başvurabileceğinizi, kendinizle ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebileceğinizi ve işlenmişse, buna ilişkin bilgi talep edebileceğinizi biliyor muydunuz? Böylelikle kişisel verilerin işlenme amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilecek, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin hangi üçüncü kişilere aktarılabileceğini bilebilecek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verilerinizin düzeltilmesini, işlemeyi gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteyebileceksiniz. Bu şekilde yapılan düzeltme, yok etme ve silme işlemlerinin; kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini de talep edebilirsiniz. İşlenen verilerin özellikle otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle, kendiniz aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme hakkınız ve kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme hakkınız artık 6698 Sayılı Kanun ile korunuyor.

Bilgilerinizin gizliliğini ve güvenliğini korumayı her zaman öncelikli amaçlarından biri olarak kabul eden GittiGidiyor bünyesinde, 7 Ekim 2016 tarihi itibarıyla yukarıda bilgisi verilen haklarınızı kullanabileceğiniz çözüm ve destek mekanizmalarını siz değerli kullanıcı ve üyelerimize ayrıca duyuracağız. Gizlilik konusunda daha fazla bilgi almak istediğiniz takdirde, sizlere Gizlilik Merkezi ve Müşteri Hizmetleri üzerinden yardımcı olmaya hazırız. Gizlilik Politikasına ulaşmak için tıklayın.

Saygılarımızla,

GittiGidiyor

***29 Ekim resmi tatil***

10:30:58 30/10/2018

 

29 Ekim Pazartesi Cumhuriyet Bayramı resmi tatili sebebiyle bankacılık sistemleri kapalı olduğu için, satıcılara yapılacak olan para transferleri, 30 Ekim Salı günü yapılacaktır. 

 

Ayrıca, bütün işlem süreleri iş günlerine göre hesaplandığı için kullanıcıların endişe etmemesini, Sıfır Risk Sistemi onay sürelerinin uzatılacağını bildiririz. 

 

Tüm kullanıcılarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlarız.

 

Saygılarımızla,
GittiGidiyor

Bakım Çalışması

08:21:44 25/09/2018

Size daha iyi hizmet sunabilmek için sistemlerimizi yeniliyoruz! 

 

25 Eylül 2018 Salı (Pazartesi'yi Salı'ya bağlayan gece) günü, GittiGidiyor'da yapılacak olan veri tabanı güncelleme çalışması nedeniyle, 05.00 - 06.00 saatleri arasında siteye erişim kısa bir süreliğine kapatılacaktır.

Bilginize sunarız.

Bakım Çalışması

16:11:54 24/09/2018

Size daha iyi hizmet sunabilmek için sistemlerimizi yeniliyoruz! 

 

25 Eylül 2018 Salı günü, GittiGidiyor'da yapılacak olan veri tabanı güncelleme çalışması nedeniyle, 05.00 - 06.00 saatleri arasında siteye erişim kısa bir süreliğine kapatılacaktır.

Bilginize sunarız.

Bayram Tatilinde İşlem Süreleri ve Ödemeler

08:59:57 28/08/2018

 
Bayram tatili sebebiyle bankacılık sistemleri kapalı olduğu için, satıcılara 30 Ağustos Perşembe günü para transferi yapılmayacak, bu tarihte yapılacak para transferleri 31 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecektir.
 
Ayrıca, bütün işlem süreleri iş günlerine göre hesaplandığı için kullanıcılarımızın endişe etmemesini rica eder; Sıfır Risk dahilindeki işlem sürelerinin uzatılacağını bildiririz.
 
30 Ağustos Zafer Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız. İyi bayramlar.
 
Saygılarımızla,
GittiGidiyor

BİLGİLENDİRME: Komisyon Oranları Güncelleniyor

13:27:18 05/07/2018

 

11 Temmuz 2018 tarihinden itibaren, belirli kategorilerde yapılan satışlardan alınan GittiGidiyor hizmet bedeli (komisyon bedeli) değiştirilecektir. 

 

Komisyon oranı düşen ve artan kategorilerin tam listesi için tıklayın.

 

Bayram Tatilinde İşlem Süreleri ve Ödemeler

13:27:16 05/07/2018

Bayram tatili sebebiyle 14, 15, 16 Haziran tarihlerinde satıcılara para transferi yapılmayacak, satıcılara yapılacak olan para transferleri 18 Haziran tarihinde gerçekleşecektir.

Ayrıca, bütün işlem süreleri iş günlerine göre hesaplandığı için kullanıcıların endişe etmemesini, bu tarihler arasında Sıfır Risk Sistemi onay sürelerinin uzatılacağını bildiririz.

Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız. İyi bayramlar.

Saygılarımızla,

GittiGidiyor

*** 1 Mayıs Resmi Tatil ***

11:26:31 28/04/2018

 

1 Mayıs resmi tatil sebebiyle satıcılara yapılacak olan para transferleri 2 Mayıs Çarşamba günü yapılacaktır. (30 Nisan Pazartesi günü para transferi yapılmayacaktır.)

 

Ayrıca, 30 Nisan Pazartesi günü için  Sıfır Risk  (kargolama ve onay) sürecinde herhangi bir değişiklik olmayacaktır. 

 

Saygılarımızla,

GittiGidiyor

 

*** 23 Nisan Resmi Tatil ***

16:21:50 20/04/2018

Değerli Kullanıcılarımız,

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve sebebiyle bankacılık sistemleri kapalı olduğu için satıcılara yapılacak olan para transferleri 24 Nisan Salı günü yapılacaktır.

 

Ayrıca, bütün işlem sürelerinin iş günlerine göre hesaplandığı için kullanıcılarımızın endişe etmemesini rica eder; Sıfır Risk dahilindeki işlem sürelerinin uzatılacağını bildiririz.

 

Saygılarımızla,

GittiGidiyor


Yeni Listeleme ve Abonelik Koşulları Hakkında Bilgilendirme

15:59:13 20/04/2018

 
 
1 Mart 2018 tarihinden itibaren GittiGidiyor'un ürün listeleme ve mağaza abonelik koşulları yenilendi.
 
 
Yeni düzenlemeyle birlikte mağaza formatlı ürünleri listelemek artık ücretsiz. Ayrıca, aboneliği olmayan kullanıcılara her ay 10 adet ücretsiz listeleme hakkı. 
 
 
Yeni listeleme ve abonelik koşullarını incelemek için tıklayın
 

Bana Özel/Satışlarım Sayfası Hakkında Bilgilendirme

16:49:36 26/03/2018

Değerli kullanıcılarımız, 

Bana Özel sayfası üzerindeki ''Satışlarım'' bölümünün, Listeleme Servisi'ne yönlendirme sorunu giderilmiştir. 

Bilgilerinize sunarız. 

 

Müşteri Hizmetleri'ne Ulaşılamaması Hakkında

11:01:17 08/03/2018

Değerli kullanıcılarımız,

Şu an geçici bir sorundan dolayı GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri'ne ulaşılamamaktadır. Teknik ekibimiz konu üzerinde çalışmaktadır. Yaşanan sorun en kısa sürede giderilecektir. 

Bilginize. 

Müşteri Hizmetleri'ne Ulaşılamaması Hakkında

11:01:04 08/03/2018

Değerli kullanıcılarımız, 

Şu an geçici bir sorundan dolayı GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri'ne ulaşılamamaktadır. Teknik ekibimiz konu üzerinde çalışmaktadır. Yaşanan sorun en kısa sürede giderilecektir. 

Bilginize. 

Bakım Çalışması

08:46:56 09/02/2018

Size daha iyi hizmet sunabilmek için sistemlerimizi yeniliyoruz!

08 Şubat 2018 tarihinde, GittiGidiyor'da yapılacak olan veri tabanı güncelleme çalışması nedeniyle, 03.00 - 04.00 saatleri arasında siteye erişim kısa bir süreliğine kapatılacaktır.

Bilginize sunarız.

Bakım Çalışması

07:51:54 09/02/2018

Size daha iyi hizmet sunabilmek için sistemlerimizi yeniliyoruz!

09 Şubat 2018 tarihinde, GittiGidiyor'da yapılacak olan veri tabanı güncelleme çalışması nedeniyle, 03.00 - 04.00 saatleri arasında siteye erişim kısa bir süreliğine kapatılacaktır.

Bilginize sunarız.

Bakım Çalışması

07:51:50 09/02/2018

Size daha iyi hizmet sunabilmek için sistemlerimizi yeniliyoruz!

09 Şubat 2018 tarihinde, GittiGidiyor'da yapılacak olan veri tabanı güncelleme çalışması nedeniyle, 03.00 - 04.00 saatleri arasında siteye erişim kısa bir süreliğine kapatılacaktır.

Bilginize sunarız.

Bakım Çalışması

15:53:58 08/02/2018

Size daha iyi hizmet sunabilmek için sistemlerimizi yeniliyoruz!

09 Şubat 2018 tarihinde, GittiGidiyor'da yapılacak olan veri tabanı güncelleme çalışması nedeniyle, 03.00 - 04.00 saatleri arasında siteye erişim kısa bir süreliğine kapatılacaktır.

Bilginize sunarız.

Para Transferleri ve Kişisel Verilerin Korunması

10:14:44 19/01/2018

Para Transferleri

Yılbaşı tatili nedeniyle, tüm satıcılarımıza para transferleri 03.01.2018 (Çarşamba) tarihinde yapılacaktır.

Saygılarımızla,

GittiGidiyor

 

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme

GittiGidiyor olarak özel hayatınızın gizliliğine ve kişisel verileriniz korunmasını önem veriyoruz. Bu amaçla, "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

Ülkemizde yeni yasalaşan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (6698 Sayılı Kanun) kapsamında 7 Ekim 2016 tarihinden itibaren bilgilerinizin Gizlilik Politikası kapsamında işlenmesinden sorumlu olan GittiGidiyor Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne başvurabileceğinizi, kendinizle ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebileceğinizi ve işlenmişse, buna ilişkin bilgi talep edebileceğinizi biliyor muydunuz? Böylelikle kişisel verilerin işlenme amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilecek, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin hangi üçüncü kişilere aktarılabileceğini bilebilecek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verilerinizin düzeltilmesini, işlemeyi gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteyebileceksiniz. Bu şekilde yapılan düzeltme, yok etme ve silme işlemlerinin; kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini de talep edebilirsiniz. İşlenen verilerin özellikle otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle, kendiniz aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme hakkınız ve kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme hakkınız artık 6698 Sayılı Kanun ile korunuyor.

Bilgilerinizin gizliliğini ve güvenliğini korumayı her zaman öncelikli amaçlarından biri olarak kabul eden GittiGidiyor bünyesinde, 7 Ekim 2016 tarihi itibarıyla yukarıda bilgisi verilen haklarınızı kullanabileceğiniz çözüm ve destek mekanizmalarını siz değerli kullanıcı ve üyelerimize ayrıca duyuracağız. Gizlilik konusunda daha fazla bilgi almak istediğiniz takdirde, sizlere Gizlilik Merkezi ve Müşteri Hizmetleri üzerinden yardımcı olmaya hazırız. Gizlilik Politikasına ulaşmak için tıklayın.

Saygılarımızla,

GittiGidiyor

Kişisel Verilerin Korunması

17:26:51 29/12/2017

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme

GittiGidiyor olarak özel hayatınızın gizliliğine ve kişisel verileriniz korunmasını önem veriyoruz. Bu amaçla, "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

Ülkemizde yeni yasalaşan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (6698 Sayılı Kanun) kapsamında 7 Ekim 2016 tarihinden itibaren bilgilerinizin Gizlilik Politikası kapsamında işlenmesinden sorumlu olan GittiGidiyor Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne başvurabileceğinizi, kendinizle ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebileceğinizi ve işlenmişse, buna ilişkin bilgi talep edebileceğinizi biliyor muydunuz? Böylelikle kişisel verilerin işlenme amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilecek, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin hangi üçüncü kişilere aktarılabileceğini bilebilecek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verilerinizin düzeltilmesini, işlemeyi gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteyebileceksiniz. Bu şekilde yapılan düzeltme, yok etme ve silme işlemlerinin; kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini de talep edebilirsiniz. İşlenen verilerin özellikle otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle, kendiniz aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme hakkınız ve kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme hakkınız artık 6698 Sayılı Kanun ile korunuyor.

Bilgilerinizin gizliliğini ve güvenliğini korumayı her zaman öncelikli amaçlarından biri olarak kabul eden GittiGidiyor bünyesinde, 7 Ekim 2016 tarihi itibarıyla yukarıda bilgisi verilen haklarınızı kullanabileceğiniz çözüm ve destek mekanizmalarını siz değerli kullanıcı ve üyelerimize ayrıca duyuracağız. Gizlilik konusunda daha fazla bilgi almak istediğiniz takdirde, sizlere Gizlilik Merkezi ve Müşteri Hizmetleri üzerinden yardımcı olmaya hazırız. Gizlilik Politikasına ulaşmak için tıklayın.

Saygılarımızla,

GittiGidiyor

Kişisel Verilerin Korunması

09:14:34 28/06/2017

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme

GittiGidiyor olarak özel hayatınızın gizliliğine ve kişisel verileriniz korunmasını önem veriyoruz. Bu amaçla, "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

Ülkemizde yeni yasalaşan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (6698 Sayılı Kanun) kapsamında 7 Ekim 2016 tarihinden itibaren bilgilerinizin Gizlilik Politikası kapsamında işlenmesinden sorumlu olan GittiGidiyor Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne başvurabileceğinizi, kendinizle ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebileceğinizi ve işlenmişse, buna ilişkin bilgi talep edebileceğinizi biliyor muydunuz? Böylelikle kişisel verilerin işlenme amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilecek, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin hangi üçüncü kişilere aktarılabileceğini bilebilecek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verilerinizin düzeltilmesini, işlemeyi gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteyebileceksiniz. Bu şekilde yapılan düzeltme, yok etme ve silme işlemlerinin; kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini de talep edebilirsiniz. İşlenen verilerin özellikle otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle, kendiniz aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme hakkınız ve kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme hakkınız artık 6698 Sayılı Kanun ile korunuyor.

Bilgilerinizin gizliliğini ve güvenliğini korumayı her zaman öncelikli amaçlarından biri olarak kabul eden GittiGidiyor bünyesinde, 7 Ekim 2016 tarihi itibarıyla yukarıda bilgisi verilen haklarınızı kullanabileceğiniz çözüm ve destek mekanizmalarını siz değerli kullanıcı ve üyelerimize ayrıca duyuracağız. Gizlilik konusunda daha fazla bilgi almak istediğiniz takdirde, sizlere Gizlilik Merkezi ve Müşteri Hizmetleri üzerinden yardımcı olmaya hazırız. Gizlilik Politikasına ulaşmak için tıklayın.

Saygılarımızla,

GittiGidiyor