Sepet

İncelediğiniz ürünle ilgili kullanıcı yorumları

İncelediğiniz Ürünün Yorumları

liknapulti6934

27/05/2020

MÜKEMMEL

27/05/2020

liknapulti6934

Ben yaklaşık bir yıldan fazladır kullanıyorum ve çok ta memnunum. Gerçekten de mükemmel. Aslında ben arçelik telveyi çok beğeniyordum ama bunun fiyatı uygun diye bunu aldım. Fakat iyi ki de öyle olmuş diyorum. En az arçelik telve kadar kaliteli gerçekten çok lezetli ve köpüklü kahveler yapabiliyorum bu makineyle. Şekli ve rengi falan da çok çok iyi. Eğer almayı düşünenler varsa ben şiddetle tavsiye ederim.

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

tutugbagulsezer

12/05/2020

SÜPER

8 fincana kadar kahve yapabildiği için misafir geldiği zaman kullanımı pratik oluyor. Zaman kaybetmemiş oluyorsunuz. Bol köpüklü ve lezzetli kahveler yapıyor, üründen memnun kaldım kullanımı pratik ve kolay.

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

kullanışlı

çok kullanışlı güzel bi makine. Çeyizim için almıştım. Bu ay evlendim ve hemen bu kahve makinasını da denemek istedim. Çok güzel. Eşim de ben de çok kahve tüketiyoruz. Bu kahve makinası da tam olarak bizim işimizi görüyor. Çok beğendik. Sizlere de kesinlikle tavsiye ettiğim bi ürün.

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

mikailagir9770

14/08/2019

.

14/08/2019

mikailagir9770

Bu kahve makinesi kesinlikle muhteşem ben çok severek aldım tasarı mı muhteşem bence mutfağımda da çok şık duruyor eşim de çok severek kullanıyor zaten çok güzel

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

vldngncy

23/11/2020

arzum okka kahve makinasi.

Yorum sahibi ürünü satın aldı

23/11/2020

vldngncy

Ürünü alinca denedim, yedek olarak aldım kahve makinam ariza yaparsa ,makinadiz kalnayayim diye.iyiki almisim kopuklu kahve yapiyor tavsiye ederim.

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

asyagorgulu3097

18/08/2019

.

ben kahveyi çok seviyorum ve özellikle de köpüklü olması benim için çok çok çok öenmli bu okka da bol köpüklü yaptığı için kahveyi çok sevdim ayrıva boyutuna göre 4 - 5 fincan kahve çıkıyor içinden

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

dilekkiykac890771

14/08/2020

MÜKEMMEL

İç haznesi oldukça geniş olduğu için tek seferde sekiz fincan kahve yapıyor, ağır ve idel ateşme pişirme özelliği yaptığı kahveler bol köpüklü ve lezzetli kahveler hzırlıyor ve kahve hazır olduğu zaman otomatik olarak duruyor.

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

gacun58

04/10/2019

Yorum sahibi ürünü satın aldı

04/10/2019

gacun58

Ürünu isyerimize aldık ve çok memnun kaldik keyifle lezzetli kahve iciyoruz

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

ertugrulkilicc

06/08/2020

çok güzel

Yorum sahibi ürünü satın aldı

06/08/2020

ertugrulkilicc

Ürün çok güzel yorumları da okuyarak aldık , hızlı şekilde teslim edildi , güzel kahve yapıyor tavsiye ederim .

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

omaks-verpak1010

12/07/2019

Yorum sahibi ürünü satın aldı

Çok beğendim harika oluyor kahve tavsiye ederim

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

Sayfa Başına Dön