Sepet

İncelediğiniz ürünle ilgili kullanıcı yorumları

İncelediğiniz Ürünün Yorumları

liknapulti6934

27/05/2020

MÜKEMMEL

27/05/2020

liknapulti6934

Ben yaklaşık bir yıldan fazladır kullanıyorum ve çok ta memnunum. Gerçekten de mükemmel. Aslında ben arçelik telveyi çok beğeniyordum ama bunun fiyatı uygun diye bunu aldım. Fakat iyi ki de öyle olmuş diyorum. En az arçelik telve kadar kaliteli gerçekten çok lezetli ve köpüklü kahveler yapabiliyorum bu makineyle. Şekli ve rengi falan da çok çok iyi. Eğer almayı düşünenler varsa ben şiddetle tavsiye ederim.

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

asyagorgulu7341

02/09/2019

.

Ofis boyu için harika bir türk kahvesi makinesi 2 göz olması kalabalık gelen toplantılarda hızlıca yardıma yetişiyor bir gözde 10 kişilik kahve yapılıyor iki gözde 20 kişi bir anda çıkıyor çok harika bir kahve makinesi su haznesi geniş büyük çok güzel çalışıyor tasarımını çok beğendim zaten 2 günde kargo elimize ulaştı kullnıyoruz sorunu yok hızlı ve güvenilir adres güvenilir alışveriş, hızlı ve güven veren kargo sayesinde mutlu yüzler

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

asyagorgulu9946

11/09/2019

.

Kalabalık bir misafir geldiğinde çok iyi oluyor onun dışında kendimize kahve yaparken de kullanıyorum mesela eşim orta şekerli içer ben şekersiz ikisinde ayrı ayrı yapıp aynı anda keyif yapıyoruz kısacası oldukça memnunum kahvelern tadına köpüğüne diyecek laf zaten yok. Teşekkür ediyorum arzum ailesine.

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

tutugbagulsezer

12/05/2020

SÜPER

8 fincana kadar kahve yapabildiği için misafir geldiği zaman kullanımı pratik oluyor. Zaman kaybetmemiş oluyorsunuz. Bol köpüklü ve lezzetli kahveler yapıyor, üründen memnun kaldım kullanımı pratik ve kolay.

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

nesringundogduu

03/01/2020

.

Bir kahve makinesi alacaktım evde bizim için büyük bir eksiklikti. Yaptığım araştırmalardan sonra Arzum un Okka modeli çok hoşuma gitti bir arkadaşım da bunu kullanıyordu o da çok tavsiye etti. Şimdi akşamları kahve keyfimizi yapıp o şekilde oturuyoruz. ben kullanıyorum herkese tavsiye ederim.

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

kullanışlı

çok kullanışlı güzel bi makine. Çeyizim için almıştım. Bu ay evlendim ve hemen bu kahve makinasını da denemek istedim. Çok güzel. Eşim de ben de çok kahve tüketiyoruz. Bu kahve makinası da tam olarak bizim işimizi görüyor. Çok beğendik. Sizlere de kesinlikle tavsiye ettiğim bi ürün.

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

mikailagir9770

14/08/2019

.

14/08/2019

mikailagir9770

Bu kahve makinesi kesinlikle muhteşem ben çok severek aldım tasarı mı muhteşem bence mutfağımda da çok şık duruyor eşim de çok severek kullanıyor zaten çok güzel

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

vldngncy

23/11/2020

arzum okka kahve makinasi.

Yorum sahibi ürünü satın aldı

23/11/2020

vldngncy

Ürünü alinca denedim, yedek olarak aldım kahve makinam ariza yaparsa ,makinadiz kalnayayim diye.iyiki almisim kopuklu kahve yapiyor tavsiye ederim.

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

asyagorgulu3097

18/08/2019

.

ben kahveyi çok seviyorum ve özellikle de köpüklü olması benim için çok çok çok öenmli bu okka da bol köpüklü yaptığı için kahveyi çok sevdim ayrıva boyutuna göre 4 - 5 fincan kahve çıkıyor içinden

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

dilekkiykac890771

14/08/2020

MÜKEMMEL

İç haznesi oldukça geniş olduğu için tek seferde sekiz fincan kahve yapıyor, ağır ve idel ateşme pişirme özelliği yaptığı kahveler bol köpüklü ve lezzetli kahveler hzırlıyor ve kahve hazır olduğu zaman otomatik olarak duruyor.

Bu yorumu faydalı buldunuz mu?

Sayfa Başına Dön