İstekte bulunan kurumsal kullanıcı, bu servisi kullanarak bireysel GittiGidiyor hesabında bulunan; aktif satıştaki, satılan, satılmayan ve izlediği ürünler hakkında bilgi sahibi olur.
Hesabım > Favorilerim başlığı altında yer alan bilgilere ulaşmak için kullanılır. Bu metot sayesinde favoriye eklenen ürünlerin; sayısı, ürün numarası, ürün resmi, sepet durumu, kategorisi, şu anki fiyatı, satıcı bilgisi, kalan süresi, işlem bilgisi gibi bilgilerine ulaşılır.
İzin Hakları:Bu metodda kullanıcıların güvenliği için http protokolünün temel doğrulama (basic authentication) yöntemi kullanılır ve kurumsal servis katmanında işlem yapıldığı için servislere erişim esnasında uygulama anahtarı (apiKey), istek imzası (sign) ve o anki zaman değeri (timestamp) yollanarak istek (request) başına doğrulama gerçekleşir. Role ve Key bilgilerinize Api Anahtarları sayfanızdan ulaşabilirsiniz.
Erişim: WSDL Adresi:https://dev.gittigidiyor.com:8443/listingapi/ws/IndividualActivityService?wsdl Servis Metot İmzası:KopyalaapiKey: String Uygulamanızın anahtarı. sign: String Uygulamanın o anki isteğinin imzası. time: long O anki zaman. startOffSet: int Hangi üründen başlanılacağı. rowCount: int Kaç tane ürünün listeleneceği. withData: boolean true: Ürün bilgileri, ilişkili veriler ile beraber listelenir false:ÜrünId'leri ve Eğer ürün satılmış ise satış kodlarını beraber listeler. lang: String Olası bir hata anında dönen hata mesajının dilini belirtmek için kullanılır. Hata mesajı lang=tr ise Türkçe, lang=en ise İngilizce olarak çıkar.
<act:getWatchItems>
<apiKey>ueYeyn9fGV3xmXuZSm9gVzJCPwEE6NTn</apiKey>
<sign>3caec0c79aa56695447baefceab25b82</sign>
<time>1273221886704</time>
<startOffSet>0</startOffSet>
<rowCount>2</rowCount>
i<withData>false</withData>
i<lang>tr</lang>
</act:getWatchItems>
count: int Ürün sayısı. itemList: itemList Ürün bilgisini taşıyan nesne.
<act:getWatchItemsResponse xmlns:act="http://activity.individual.ws.listingapi.gg.com">
<return>
<ackCode>success</ackCode>
<responseTime>2021-10-19 11:55:39</responseTime>
<timeElapsed>178 ms</timeElapsed>
<count>9</count>
<itemList>
<item>
<productId>26665296</productId>
</item>
<item>
<productId>26634119</productId>
</item>
</itemList>
</return>
</act:getWatchItemsResponse>
Hata Kodu | Mesaj | Çözüm |
129 | rowCount parametresi 100 den büyük olamaz | rowCount değeri 100 ya da daha küçük girilmelidir. |
API ile ürün listeleyen kullanıcılarımız için önemli bir güncelleme yayına alındı. Yeni güncelleme ile birlikte API üzerinde Sabit Fiyat (format = F) tipli ürün girişi kaldırılmıştır. Listelemeler için Mağaza (format = S) tipi tercih edilmelidir.
Product ServiceÜrünlere toplu AGT (Aynı Gün Teslimat) özelliği eklenebilmesi için yeni bir metot yayına alındı. Yayınlanan metoda bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.
*Aynı Gün Teslimat Sözleşme'sine sahip olunması gerekmektedir.
Satılmadan kapanan ürünleri yeniden listelemek için kullanılan relistProducts metodunda güncelleme yapıldı. Stoğu 1'den az olan ürünler artık Aktif Satışlar'a alınamayacak ve uyarı dönecektir. Metoda bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Product ServiceKategori servisinde kategori koduna ait minumum ve maximum kargolama sürelerini de takip edebileceğiniz bir güncelleme yayına alındı. Servis bilgilerine bu linkte yer alan Category Service başlığı altından ulaşabilirsiniz.
Category ServiceFiyat ve stok güncelleyen metotların statü kontrolü kaldırıldı. Yayınlanan güncelleme ile beraber aşağıda yer alan metotları Aktif Satışlar, Listelemeye Hazır Ürünler, Satılanlar ve Satılmayanlar alanında bulunan ürünler için kullanabilirsiniz.
updateProductSales
updatePrice
updatePriceByPercentage
updateStock
updateVariantStock
API ile ürün listeleyen kullanıcılarımız için önemli bir güncelleme yayına alındı. Yeni güncelleme ile birlikte artık API üzerinden para transferleri ve bakiye detaylarınızı takip edebilirsiniz.
Takip yapabilmeniz için ihtiyacınız olan dört farklı metot bilgilerine bu linkte yer alan Accounting Service başlığı altından ulaşabilirsiniz.
GittiGidiyor'a ürün eklemek için yeni bir metot yayına alındı. Bu metodu GittiGidiyor üzerinde ürün kaydetmek ve aynı zamanda listelenen ürünü Aktif Satışlar'a almak için kullanabilirsiniz. Metot bilgilerine bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Product ServiceÜrün kaydetme servisinde aynı gün kargo seçeneği için yeni bir güncelleme yayına alındı. Güncelleme ile beraber artık aynı gün kargo yapılabilmesi için sipariş saati olarak 10:00-17:00 (beforeTime) saat aralığı seçilebilir hale getirildi.
Product Service