Tüm Kategoriler

Duyuru Panosu

Kişisel Verilerin Korunması

15:27:37 17/04/2017

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme

GittiGidiyor olarak özel hayatınızın gizliliğine ve kişisel verileriniz korunmasını önem veriyoruz. Bu amaçla, "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

Ülkemizde yeni yasalaşan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (6698 Sayılı Kanun) kapsamında 7 Ekim 2016 tarihinden itibaren bilgilerinizin Gizlilik Politikası kapsamında işlenmesinden sorumlu olan GittiGidiyor Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne başvurabileceğinizi, kendinizle ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebileceğinizi ve işlenmişse, buna ilişkin bilgi talep edebileceğinizi biliyor muydunuz? Böylelikle kişisel verilerin işlenme amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilecek, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin hangi üçüncü kişilere aktarılabileceğini bilebilecek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verilerinizin düzeltilmesini, işlemeyi gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteyebileceksiniz. Bu şekilde yapılan düzeltme, yok etme ve silme işlemlerinin; kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini de talep edebilirsiniz. İşlenen verilerin özellikle otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle, kendiniz aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme hakkınız ve kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme hakkınız artık 6698 Sayılı Kanun ile korunuyor.

Bilgilerinizin gizliliğini ve güvenliğini korumayı her zaman öncelikli amaçlarından biri olarak kabul eden GittiGidiyor bünyesinde, 7 Ekim 2016 tarihi itibarıyla yukarıda bilgisi verilen haklarınızı kullanabileceğiniz çözüm ve destek mekanizmalarını siz değerli kullanıcı ve üyelerimize ayrıca duyuracağız. Gizlilik konusunda daha fazla bilgi almak istediğiniz takdirde, sizlere Gizlilik Merkezi ve Müşteri Hizmetleri üzerinden yardımcı olmaya hazırız. Gizlilik Politikasına ulaşmak için tıklayın.

Saygılarımızla,

GittiGidiyor

Komisyon Değişikliği ve Kişisel Verilen Korunması

16:20:40 08/02/2017

Diğer Her Şey Kategorisinde Komisyon Değişikliği

8 Mart 2017 tarihinden itibaren "Diğer Her Şey" kategorisinde yapılan satışlardan %15 oranında satış komisyonu alınacaktır. Detaylı bilgi için tıklayın.

 

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme

GittiGidiyor olarak özel hayatınızın gizliliğine ve kişisel verileriniz korunmasını önem veriyoruz. Bu amaçla, "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

Ülkemizde yeni yasalaşan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (6698 Sayılı Kanun) kapsamında 7 Ekim 2016 tarihinden itibaren bilgilerinizin Gizlilik Politikası kapsamında işlenmesinden sorumlu olan GittiGidiyor Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne başvurabileceğinizi, kendinizle ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebileceğinizi ve işlenmişse, buna ilişkin bilgi talep edebileceğinizi biliyor muydunuz? Böylelikle kişisel verilerin işlenme amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilecek, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin hangi üçüncü kişilere aktarılabileceğini bilebilecek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verilerinizin düzeltilmesini, işlemeyi gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteyebileceksiniz. Bu şekilde yapılan düzeltme, yok etme ve silme işlemlerinin; kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini de talep edebilirsiniz. İşlenen verilerin özellikle otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle, kendiniz aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme hakkınız ve kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme hakkınız artık 6698 Sayılı Kanun ile korunuyor.

Bilgilerinizin gizliliğini ve güvenliğini korumayı her zaman öncelikli amaçlarından biri olarak kabul eden GittiGidiyor bünyesinde, 7 Ekim 2016 tarihi itibarıyla yukarıda bilgisi verilen haklarınızı kullanabileceğiniz çözüm ve destek mekanizmalarını siz değerli kullanıcı ve üyelerimize ayrıca duyuracağız. Gizlilik konusunda daha fazla bilgi almak istediğiniz takdirde, sizlere Gizlilik Merkezi ve Müşteri Hizmetleri üzerinden yardımcı olmaya hazırız. Gizlilik Politikasına ulaşmak için tıklayın.

Saygılarımızla,

GittiGidiyor

GittiGidiyor'dan Duyurular!

16:13:51 08/02/2017

Satış Komisyon Oranlarında Değişiklik

6 Şubat 2017 tarihinden itibaren belirli kategorilerde yapılan satışlardan %15 oranında satış komisyonu alınacaktır. Detaylı bilgi için tıklayın.

 

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme

GittiGidiyor olarak özel hayatınızın gizliliğine ve kişisel verileriniz korunmasını önem veriyoruz. Bu amaçla, "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" hakkında sizleri bilgilendirmek isteriz.

Ülkemizde yeni yasalaşan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (6698 Sayılı Kanun) kapsamında 7 Ekim 2016 tarihinden itibaren bilgilerinizin Gizlilik Politikası kapsamında işlenmesinden sorumlu olan GittiGidiyor Bilgi Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne başvurabileceğinizi, kendinizle ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenebileceğinizi ve işlenmişse, buna ilişkin bilgi talep edebileceğinizi biliyor muydunuz? Böylelikle kişisel verilerin işlenme amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenebilecek, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin hangi üçüncü kişilere aktarılabileceğini bilebilecek, eksik veya yanlış işlenen kişisel verilerinizin düzeltilmesini, işlemeyi gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini veya anonim hale getirilmesini isteyebileceksiniz. Bu şekilde yapılan düzeltme, yok etme ve silme işlemlerinin; kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini de talep edebilirsiniz. İşlenen verilerin özellikle otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle, kendiniz aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme hakkınız ve kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme hakkınız artık 6698 Sayılı Kanun ile korunuyor.

Bilgilerinizin gizliliğini ve güvenliğini korumayı her zaman öncelikli amaçlarından biri olarak kabul eden GittiGidiyor bünyesinde, 7 Ekim 2016 tarihi itibarıyla yukarıda bilgisi verilen haklarınızı kullanabileceğiniz çözüm ve destek mekanizmalarını siz değerli kullanıcı ve üyelerimize ayrıca duyuracağız. Gizlilik konusunda daha fazla bilgi almak istediğiniz takdirde, sizlere Gizlilik Merkezi ve Müşteri Hizmetleri üzerinden yardımcı olmaya hazırız. Gizlilik Politikasına ulaşmak için tıklayın.

Saygılarımızla,

GittiGidiyor

GittiGidiyor'dan Duyurular

08:31:35 21/07/2016

Özel Satışlar İçin Özel Mağaza Artık Kullanımda!

Antika, Sanat / Ofis, Kırtasiye / Koleksiyon /  Müzik, Plak, Enstrüman / Kitap, Dergi / DVD, VCD, Blu-ray  olmak üzere, toplamda 6 farklı kategoride 100.000 adet ürün listeleyebileceğiniz, Özel Mağaza Aboneliği hizmetinize sunulmuştur! Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

 

Komisyon Oranları Değişikliği

17 Haziran 2016 tarihinden itibaren, %13 oranında GittiGidiyor hizmet bedeli (satış komisyonu) alınan kategorilere Outdoor (Spor Hariç), Oyuncak & Hobi, Diğer Her Şey ve Mücevher, Takı, Saat (Altın Hariç) kategorileri de eklenecektir. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

 

PayPal ile ödeme seçeneği kaldırılmıştır.

6 Haziran 2016 tarihi itibariyle PayPal'ın Türkiye'den çekilmesi nedeniyle, PayPal ile ödeme opsiyonu kaldırılmıştır. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

 

Yeni Çözüm Merkezi ile iade işlemleri artık daha kolay!

15:39:07 17/05/2016

Kullanıcılarımızın kargo teslimat sorunlarında ve iade işlemlerinde kullandığı İade Merkezi yenilendi. İade Merkezi’nin artık yeni bir adı var: Çözüm Merkezi

Yeni Çözüm Merkezi’nin kullanımı daha kolay arayüzü sayesinde iade ve onay durdurma işlemlerinizi çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir, işlemlerinizi rahatça takip edebilirsiniz. Yeni Çözüm Merkezine gitmek için tıklayın.

2016 Anlaşmalı Kargo Fiyatlarında Değişiklik

15:28:17 25/02/2016

Yeni yılla birlikte anlaşmalı kargo fiyatlarında değişiklik sürecine girilmiştir. 2016 yılı kargo fiyatlarımızı incelemek ve değişiklikleri takip etmek için burayı tıklayınız


Saygılarımızla,

GittiGidiyor

Artık Satış Yapmak Daha Avantajlı!

07:16:24 01/07/2015

Satış yapmayan kalmasın, satışlar arttıkça artsın diye ürün listeleme koşullarımızı yeniledik. Temmuz itibariyle geçerli olacak ücretsiz ekstra özellikleri ve yenilenen mağaza aboneliklerini hemen keşfetmek için burayı tıklayın!

Artık Satış Performansınızı Takip Edebilirsiniz!

09:09:06 26/06/2015

Değerli Kullanıcılarımız,

Satışlarınızı takip etmenin en kolay yolu, Satıcı Performans Raporu yayına sunuldu! Satıcı Peformans Raporu sayesinde; 
 

  • Ciro,
  • Kargolanmayan Ürün,
  • İade Edilen Ürün,
  • Net Kazanç,
  • Onaylanan Satış Tutarı
  • Listeleme Adedi

bilgilerini tek bir tıkla, aynı ekrandan takip edebililirsiniz. Bu bilgileri yazdırabilir ya da Excel çıktısı olarak alabilirsiniz.

Performans Raporunu deneyimlemek için hemen tıklayınız.

Bana Özel Sayfasında Yeni Özellik!

13:40:40 18/06/2015

Değerli Kullanıcılarımız,      

İşlemlerinizi daha hızlı ve pratik yapabilmeniz için “Bana Özel” sayfasında yenilik yapılmıştır! Bu sayfada üye adınızın yazılı olduğu alana çeşitli kısayollar taşınmıştır. İncelemek için tıklayınız.

Garanti Bankası Banka Kartı Sahiplerine Müjde!

13:38:03 18/06/2015

Değerli Kullanıcılarımız,

Sizlerden gelen istekler üzerine Garanti Bankası ile anlaşma yapılmıştır. Sitemiz aracılığı ile satın alacağınız her türlü ürünün yanı sıra; Dükkan Aboneliği ve Listeleme ücretlerini de artık Garanti Bankası banka kartı ile ödeyebilirsiniz! Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Listelediğiniz Tüm Ürünler Tek Tık ile Milyonlara Ulaşacak!

13:35:17 18/06/2015

Değerli Kullanıcılarımız,

Artık listelediğiniz ürünlerinizin reklamını sosyal medyada tek tık ile yapabilirsiniz! Listeleme yaptığınız ürünlerinizi çeşitli sosyal medya kanallarında paylaşmanız için “Satış Özetiniz” kısmına farklı butonlar eklenmiştir. 

Satın Aldığınız Ürünleri Onlar da Görsün..

13:33:50 18/06/2015

Değerli Kullanıcılarımız,

Satın aldığınız ürünleri sosyal medya üzerinden paylaşmak ister misiniz? Artık bunu tek tık ile yapabilirsiniz! Ödeme işleminiz sonrası, satın aldığınız ürünleri sosyal medya üzerinden paylaşmak isteyen kullanıcılarımız için farklı butonlar eklenmiştir.

Her Ekran Boyutuna Duyarlı Arama Yayında!

13:32:37 18/06/2015

Değerli Kullanıcılarımız,

Artık sitemizde yaptığınız aramalar ekran boyutunuza duyarlı! Yaptığınız aramaların sonuçları için size gösterilen sayfa, farklı boyuttaki ekranlarda bozulmadan tam sayfa olarak görüntülenmektedir. Bu sayede aramalarınızın sonuçlarını incelemek daha kolay.

Yeni Anasayfamızla Tanışın!

13:31:21 18/06/2015

Değerli Kullanıcılarımız,

Anasayfamızı değiştirdik! Siz değerli kullanıcılarımızın bize ilettiği istekler üzerinde çalışıldı ve daha işlevsel bir anasayfa hazırlanıp, sizin için yayına sunuldu. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Ana Kategori Sayfaları Sizin İçin Yenilendi!

13:30:11 18/06/2015

Değerli Kullanıcılarımız,       

Sizler için ana kategoileri geliştirdik ve hepsinin kendisine özel sayfalarını yayına aldık! Artık 8 farklı ana kategorimiz daha özel, daha geniş ve daha kapsamlı! Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Siz de Bir Rozet Alır mısınız?

13:27:38 18/06/2015

Değerli Kullanıcılarımız,

Başarılı satıcıları artık ayırt etmek daha kolay! Başarılı satıcıların ister ürün sayfalarında ister kendi profillerinde rozetler yer almakta. Bu sayede “Başarılı” ve “Çok Başarılı” satıcılar daha da göze çarpmakta. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Kombin Yapacaksanız İçinizdeki Modacıya Sorun!

13:26:35 18/06/2015

Değerli Kullanıcılarımız,

En iyi markaların toplandığı, internetten alışverişin caddesi Cadde Portre’de artık yaratıcılığınız öne çıkıyor! En iyi markaların ürünleri ile kombinler yapıp kendi stilizinizi yayınlayabilirsiniz. İçinizdeki modacıya biraz zaman ayırmak için hemen şimdi tıklayın.

Hızlı Fatura Dönemi Başladı!

13:22:52 18/06/2015

Değerli Kullanıcılarımız,

Artık e-fatura dönemi başladı! Bizden satın aldığınız hizmet karşılığı kesilen her e-faturaya ‘Bana Özel’ sayfanızda yer alan “Faturalarım” linkinden beklemeden ve rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Kargo gönderim süreçleri değişti!

17:30:34 02/06/2015

Güvenli ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kapsamında kargo süreci için verilen 3 iş günü + 24 saat olan kargolama süreci değişti.

Satış formunda yer alan kargo seçeneklerinden hangisini seçerseniz seçin, bu süreye sadık kalmalı ve 3 iş gününü beklemeden ürün/ürünlerinizi göndermelisiniz.

Belirtilen süre içinde gönderilmeyen kargolar için kargo hatırlatma süreci devreye girecek ve 24 saat sonunda alıcıya siparişini iptal etme hakkı verilecektir. Detaylı bilgi için tıklayın.

Mobil Cihazlardan Banka Kartı Ve PayPal İle Ödeme Başladı!

17:30:34 02/06/2015

iPhone ve Android uyumlu mobil cihazlarınızdan yapacağınız alışverişlerinizde banka (ATM) kartı veya PayPal ile ödeme yapabilirsiniz. GittiGidiyor'un iPhone ve Android uygulamaları hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.